Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Susanna Gälldin - 7 juni 2011 22:58

Ja nu är vi tillbaka i verkligeheten igen! Kom hem från Jonas familjs landställe igår, vi spenderade sön-mån där :) Skönt att bara komma iväg o inte göra nåt! Men både resan dit och hem va varm för de små djuren :/ Så det blev bad flera gånger! Biz har nu badat på "riktigt" för första gången! Först tyckte han de va lite läskigt, men sen kunde jag kampa med honom i vattnet, å då va de la inget!


Han har även kunnat ligga långa dagar i kompostgaller ihop med Ella, där de faktiskt kunnat ta det lungt även om vi andra suttit en bit bort, utom synhåll ibland! Eftersom Stacie-rottweiler vaktar sina ägor där på landet så funkar det bäst om mina hundar är i galler, o de är bara skönt att han lär sig i tid att kunna koppla av i sådana situationer! Tillome när hästarna gick i hagen jämte så va han tyst, ja inte i början, men när jag sa till honom att "nu räcker det" så tystnade han o la sig ner igen!   


De fick varsin glass, Ella o Biz! Gjord av filmjölk o vatten, som stod i frysen under natten! De va uppskattat! Sådana får det bli fler utav i sommarvärmen! Fast kanske inte just filmjölk, utan buljongvatten eller nåt!


Idag har vi vart på valpkurs! Han sköter sig så grymt bra! Smet bara för mig två gånger.. suck..! Men inte lätt när alla går åt ett håll o Biz får vänta på sin tröga matte! Blev superimponerad av honom när vi gjorde en "trekants inkallning", där jag kunde sätta honom på "kvar", för att sen placera mig en bit bort, och till sist slänga iväg leksaken! Han satt kvar, kom när jag ropade och sen fick han ta sin belöning! Dutti kille <3


Nu är vi trötta. Biz sover redan, Ella är hos farmor och jag ska lägga mig nu me!

Godnatt godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards