Alla inlägg den 4 juni 2011

Av Susanna Gälldin - 4 juni 2011 17:03

Ja, när termometern visar på 18 grader redan kl 8 på morognen, ja då kan man ju bara förutse hur varm dagen blir! Och det tar på hundarna, märker på Biz att han är slöare än vanligt, dock inte när vi jobbar, utan mest under promenader och när han träffar folk (vilket är skönt, han lägger sig hellre på rygg än hoppar upp o pussas!)


Idag har vi vart på brukshundklubben under morgonen/förmiddagen. Det har varit avslutning, med diverse uppvisningar och tipspromenad! En fin dag att mingla runt och prata med folk! Fick syn på en helt bedårande Groenendael valp på 14 veckor! Sååå fluffig! Biz o han älskade varandra från första stund! Klick sa de så låg de o brottades på backen! Gullhundar!  Jag vann förövrigt 2:a pris påm tipspromenaden! Fick en funktions (?) t-shirt med klubbloggan på!


Denna veckan är vi hundvakter åt en Vortseh! Han är såå tolerant mot Biz, och titt som tätt ger han lekinviter! Biz avgudar honom! Garmin är så himla snäll! Just nu imponeras jag av att de båda kan ligga i lägenheten och inte vara på varandra! Utan de slappnar av och är lugna!


Denna helgen har vi inte tränat så himlans mycket, det blir lite kontakt/fot-träning, mycket positioner och sitt, ligg, kvar. Gjorde några tunnlar innan, han är såååå snabb! Vi krockade en gång så han smällde till benet lite, men han va på de igen så särskilt rädd blir han ju inte! Skönt de, för det händer så snabbt hela tiden, så man kan inte "ta det lugnt" så han inte skadar sig! Så de är skönt att han inte blir berörd av att det gör ont ibland!


Ikväll är det dags för klubbfest på Brukshundklubben, ska bli nice!


Ha de gött i värmen! Va tycker ni om kyltäcken förresten? Vilka för- och nackdelar finns? Funderar på att köpa ett sånt, men hör både folk som gillar dom o de som inte gör det! Är kluven! Här finns en länk med beskrivning på det : http://zootropic.se/product_info.php?products_id=6327 


/Sanna o djuren

Ovido - Quiz & Flashcards