Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Susanna Gälldin - 24 maj 2011 22:23

Ja nu är Biz och jag hemkomna från dagens kurstillfälle, han va superfin! Vi började med att gå in på stationen, där åkte vi hiss, han blev buren i rulltrappan, gå genom dörrar som öppnas av sig självt och så tränade vi kontakt inne i en av gångarna där det rör sig mycket folk! Folk som går, springer, har rullväskor med sig osv! 


Han har fått balansera på olika saker. Bänkar, pelare, saker som rör sig i lekparken, på fontänen, ja massor med olika balansövningar! Han är så cool!


Vi va i Rådhusparken en ganska lång stund, där gjorde vi övningarna: sitta passiv vid stolpe (börjar bli bättre o bättre, men absolut inte helt ok än!) ping-pong inkallning (han börjar bli för snabb för mig plus att jag hade stövlar på mig, så klumpig matte och smidig hund..!) uppletande (han fick på näsan bra, han låter så sött när han jobbar med nosen!) inkallning med mötande hund (SKITDUKTIG!) gnagmöten (ja nu går han ju typ fot med mig så inget att anmärka på alls!) Sen gick han lös några korta stunder i parken, och han följer mig så fint! Jag har säkert glömt hälften av vad vi gjorde idag, men men!


Ja jag är så himla glad för denna hund! Jag bygger hans självförtroende och han bygger mitt! <3



Ovido - Quiz & Flashcards