Direktlänk till inlägg 21 maj 2011

Tjejsnack och hundbus...

Av Susanna Gälldin - 21 maj 2011 12:27

...ja det har det vart fre-lör! Va inbjuden till Jonna igår på tjejkväll, men innan de så stack jag hem till Sandra och hälsade på! Biz fick träffa hennes Gizmo, det började kanske inte så bra eftersom vi va inne när de fick hälsa,vilket innebar KISS på hela golvet! Biz blev såååå glad! Så vi traskade ut i trädgården, och jädrar va de rejsade! Gizmo måste va den snällaste hunden jag någonsin mött, sånt tålamod! Biz va ju överallt hela tiden, gärna på stackars Gizmo! Det va nästan så han va tvungen att bajsa på Biz eftersom han va under honom när han blev nödig! ;)


Sandra fotade lite med sin fina kamera, så de kanske kommer nån bild här i dagarna! Jag tog bara några bilder med min mobil, vilket inte blev så skarpt ;)


Jonna har en JRT som heter Sune, en riktig testosteron kille, så jag valde att inte låta Biz hälsa på honom, tog det säkra före det osäkra! Så Biz fick sitta i kompostgaller hela kvällen, men han sköter sig så fint! Han accepterar att ligga där, han blir dock ledsen när jag lämnar honom själv.


Det blev många goa skratt och endel vin under kvällen! Helt underbart!


Idag så gick vi upp (va faktiskt pigg) vid 7, åt lite frukost och sen gick vi på en promenad! Biz i lina (fast egentligen behöver han inte ha den!) och Gizmo i koppel, blev impad av Biz att han inte va på Gizmo under promenaden!


Sen åkte vi till Aneby Brukshundklubb och tränade agility! Biz sprang in o ut genom tunnlarna medans vi plockade fram! Skickade honom "runt" och "om" ett träd som va väldigt tjockt om man jämför med de tunna träd/stolpar vi tränat på innan. Men de va inget sa Biz ;) Fick även tränat på att "gå fint" i trav jämte mig, vi övar o övar så han ska gå bra på utställningen 2 juni! Han sprang fint både med hund framför och hund bakom, sen fick Sandra agera domare och kolla tänder o känna igenom honom på ett bord! Tänderna tycker han är onödigt att visa upp, då beter han sig som en slingerorm, men de ska vi nog lära oss ;)


Nu tar vi de lugnt i eftermiddag/kväll, kanske att jag sticker iväg en sväng o kollar på skor som ska passa till klänningen jag ska ha på bröllopet. Men då får nog vovvs stanna hemma, tror inte de blir ledsna ;) 


Ha det gött!

Sanna

 
 
mari

mari

22 maj 2011 19:46

Ååhh, vad jag längtar efter att få träffa Biz igen! och dig, förstås! :) Jaså, ni tränar stenhårt inför den 2 juni...! ;) Tandvisning? Här har det tappats så mycket tänder att smörjelsens går under namnet tandlösingar! :) Men gulliga är de!:) Jag är lite ledsen just nu, Gennas och min tävling idag gick åt skogen! :( Jag blev så förundrad och besviken! men det är väl som man säger bara att bryta ikop och komma igen! fast jag förstår det inte! På lördag ska jag ställa kexet i Burlöv, lite genrep inför Skillingaryd - vi tränar också! mest på att gå i koppel, ochsnälla stanna inte varann meter för att klia...! ;) Ha,ha!

http://Www.australianmates.se

Susanna Gälldin

23 maj 2011 22:04

Ja det ska bli så otroligt roligt att träffas igen! Kanske vi kan få till ett litet kelpie-race! Det skulle Biz uppskatta! Här tappas det tänder, men jag tycker det dyker upp nya direkt ;)

Ja det är väl de med hundar och hundträning, man vet aldrig hur de ska gå.. bit/bryt ihop och kom igen nästa på tävling!

Ha de gott!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Susanna Gälldin - 1 november 2013 10:36

Ja käre nån va de känns tomt, men ändå så himla rätt. Ella skällde och vaktade mycket, och de gick aldrig få tyst på henne, så de kommer kännas tomt nu när bara Biz finns kvar..! Jag tänkte ge er mina tankar om Ella, och även MASSA bilder på min vack...

Av Susanna Gälldin - 28 oktober 2013 18:33

Ja då va lägredebuten gjord! Men absolut inga poäng att skryta med direkt!   Lägrehundarna var samlade till kl 10, och drygt en timma senare började vi med våran lydnad. De va roligt för då fick jag chans att se några högrehundars uppletande! All...

Av Susanna Gälldin - 8 september 2013 17:26

Ja nu är de hög tid att sätta igång med skotträningen på riktigt! Plats med skott ska bli en plättlätt grej för Biz o mig! :)   Så va passar bättre en söndag än att åka upp till klubbens MH! Började att köra ett uppletande i en skog ganska långt ...

Av Susanna Gälldin - 7 september 2013 13:19

Ja de går troll i våra tävlingar.. alltid är de nåt.. de kändes så SJUKT bra igår.. Alla platser jag la va stabila, huvudet ner i backen (trots jag inte bad om de) och fokus på MIG! Men så går han upp idag och luften bara åkte ur mig.. Jag va så besv...

Av Susanna Gälldin - 17 augusti 2013 17:29

Jahopp då va årets klubblagsturnering avgjord! Och som vinnare stod "mitt" Jönköpingslag! Åh va stolt jag som lagledare är över oss! Min o Biz prestation va helt okej! Vi började ju med en skrattretande platsliggning... Där Biz efter att jag vänt...

Ovido - Quiz & Flashcards