Alla inlägg den 29 juli 2011

Av Susanna Gälldin - 29 juli 2011 08:57

Tråkigt att inte ha nån lust att skriva i bloggen..!


Men nu har vi haft en underbar morgon här på landet, Biz har vart väldigt dålig i magen men det har rättat till sig nu! Jippi! Men tänk ändå att de kan gå från "brunsås" till hårda fasta korvar på en dag?! Då kan det ju inte va så allvarligt, utan bara nåt han fått i sig? Jaja nu är han fin igen, o börjar få lite torrfoder, han fick inget igår så han är vrååålhungrig! Eller han fick fil o fisk igår, men inga pyllor!


Har ju redan skrivit på fb, men alltså guuud va glad jag blev på promenaden idag! När det först dyker upp ett tranpar från ingenstans och sen ett springande rådjur, Biz bara tittade på djuren, o kom fint när jag ropade!     Fina killen! Inga behov att springa o titta eller lukta efter dom heller!


Vi tränade även lite "sökinkallningar", jag satte honom i skogen, gick ut på stigen o ropade in honom "Biz, här é ja" Nu ska de tränas på de, så de även funkar på riktiga sökträningen!    


Sen tog jag en kotte, som jag bar med mig en bit på promenaden, den slängde jag sen ner bland massa andra kottar, sa till honom att "leta" o han gick banne mig o luktade på alla kottarna o tog sen min kotte! Alltså idag har han verkligen vart fin!  


Nu ska jag alldeles strax åka o jobba (sista jobbdagen innan 1v semester!!), Biz o Ella får vara kvar här i Bunn med familjen! Kanske får han ett viltspår som vi kan gå ikväll! Min fina viltspår-sök-agilityhund!



Ovido - Quiz & Flashcards